Avaa valikko

Sinustako Pielispakarin ensimmäinen brändilähettiläs?

Sinustako Pielispakarin ensimmäinen brändilähettiläs?

Meille karjalanpiirakka ei ole pelkkä piirakka tai ruisleipä mikä tahansa ruoka vaan ne ovat suomalaisen huippumuotoilun tulos. Ne edustavat aitoa ja kestävää suomalaista ruokakulttuuria parhaimmillaan. Ja siihen meillä Pielispakarilla suhtaudutaan intohimolla.

Pielispakari on yksi Suomen suurimmista leipomoista ja samalla karjalaisen ruokaperinteen lyömätön asiantuntija. Me liputamme perinteisen ruokakulttuurin ja käsillä tekemisen jalon taidon puolesta. Lisäksi olemme ruoan ennakkoluuloton tutkimusmatkailija – haluamme tuoda karjalaisen ruokakulttuurin nykyaikaan ja kaikkien saataville. Siksi haemme brändilähettilääksemme henkilöä, joka on valmis etsimään karjalaiseen keittiöön uusia ulottuvuuksia – ja kertomaan niistä kaikelle kansalle persoonallisella ja kiinnostavalla tavalla.

Brändilähettilään työ edellyttää aitoa innostusta toimia karjalaisen ruokakulttuurin sanansaattajana monenlaisissa yhteyksissä; niin myymälöissä, turuilla ja toreilla kuin somessa. Lähettilään olisi oltava valmis myös matkustamaan erityisesti Itä-Suomen alueella, muuten esim. asuinpaikalla ei ole väliä.

Jos olet täysi-ikäinen, valovoimainen ja valloittava persoona, joka kukoistaa puhuessaan niin ihmisille kuin kameralle, voit olla etsimämme henkilö. Hae Pielispakarin ihka ensimmäiseksi brändilähettilääksi 31.8. mennessä lähettämällä noin minuutin mittainen videohakemus Whatsappilla numeroon 040 0548448.

Hakemuksessa olisi hyvä käydä ilmi aiempi sisällöntuottamisen kokemus, työhistoria, arvot sekä palkkaustoive.

Lisää myös videon tekstikenttään seuraavat tiedot:

  • nimi
  • paikkakunta
  • sähköposti ja puhelinnumero

 

Lisätiedot 12.8. alkaen:

Heli Kuvaja, varatoimitusjohtaja
heli.kuvaja@pielispakari.fi
050 476 1459