Pielispakarin brändilähettilääksi tunnettuja nimiä

Pielispakari ilmoitti elokuussa 2019 hakevansa brändilähettilästä. Lähettilääksi haettiin karjalaisesta keittiöstä kiinnostunutta henkilöä, joka haluaa tuoda perinteistä ruokakulttuuria lähemmäs kuluttajia persoonallisella ja kiinnostavalla tavalla. Lähettiläitä päädyttiin ottamaan yhden sijasta kolme, sillä brändin halutaan tavoittavan mahdollisimman erilaisia kohderyhmiä.

Tuoreet brändilähettiläät ovat sellisti Jussi Makkonen, SM-lentopalloilija Olli-Pekka “Lelu” Ojansivu sekä ruokabloggaaja Hanna Suhonen

– Olemme todella innoissamme päästessämme tekemään yhteistyötä kaikkien kolmen kanssa. Heillä on hyvin erilaiset taustat ja siten myös erilainen lähestymistapa karjalaiseen ruokaan, iloitsee Pielispakarin varatoimitusjohtaja Heli Kuvaja.

Lieksalaislähtöinen Jussi Makkonen on kansainvälisesti tunnettu muusikko, joka on kysytty esiintyjä Joensuusta New Yorkiin. Makkonen tiedetään muun muassa Sibelius-tulkinnoistaan, jotka uppoavat myös nuoreen yleisöön. Makkonen tunnetaan myös hyvän ruoan ystävänä, ja hän tarjoileekin Nurmeksen kulttuurikodissaan järjestämissään konserteissa makuja laajalla skaalalla.

– Pielispakarin tuotteet tulevat olemaan vahvasti esillä Jussin konserteissa, Kuvaja valottaa.

SaVo Volleyssa Mestaruusliigaa pelaava Olli-Pekka “Lelu” Ojansivu on voittanut muun muassa viisi SM-kultaa, ollut Suomen paras lentopalloilija, iskenyt liigassa eniten ässäsyöttöjä ja tehtaillut useita piste-ennätyksiä. Savolaistuneen vammalalaisen puoliso on kotoisin Nurmeksesta, joten yhteys karjalaiseen ruokaan on vahva.

– Lelu on myös räväkkä ja positiivinen persoona, mikä sopii hyvin karjalaiseen kulttuuriin ja meidän brändiimme, Kuvaja sanoo.

Hanna Suhonen puolestaan on yksi Suomen ensimmäisistä ruokabloggaajista. Suhonen on pitänyt Cebicin keittiö -ruokablogia jo 13 vuotta, ja hänen resepteillään on yli 3 miljoonaa lukijaa. Suhosen keittiöfilosofiassa yhdistyvät vaivattomuus, helppous ja herkullisuus sekä räiskyvä karjalainen persoona. 

– Hannan kanssa olemme jo aloittaneet yhteistyötä, ja se on sujunut todella hienosti. Odotamme myös innolla yhteistyötä hänen kanssaan esimerkiksi tuotekehityksen puolella, Kuvaja kertoo.