Hyvää joulun aikaa!

Jo uunin lämpö ja tuoksut vievät lapsuuden jouluun. Kun Äiti hääri keittiössä aamuvarhaisesta saakka ja lopulta uunista ilmestyivät herkulliset piirakat ja vatruskat, puuro, karjalanpaisti ja laatikot. Niitä tehtiin paljon, että syötävää riitti tapaninpäivään saakka ja vielä yllätysvieraillekin. 

Muistot lapsuuden joulupöydistä tuovat tullessaan joulumielen vielä vuosikymmenien jälkeen. Ajat ovat kuitenkin muuttuneet, ja vaikka kuinka haluaisi adventin aikaa rauhoittaa, on joulunodotus nykyään kiirettä täynnä. Harvapa enää ehtii leipomaan kaikkea itse ennen joulua, vaikka kuinka mieliellään niin tekisi.

Aidosta karjalaisesta joulupöydästä voi kuitenkin nauttia, vaikka aikatulut eivät mahdollistaisi tuntikaupalla uunin ääressä ahertamista. Piirakoilla, vatruskoilla, leivillä ja kukoilla loihdit joulupöytään aitoja karjalaisia makuja aivan kuin itse tehtynä. Osta piirakat tuoreina, kypsä- tai raakapakasteena - mikä vain jouluvalmisteluusi parhaiten istuu!

Jouluisen kahvipöydän antimiksi löydät ammattitaidolla valmistetut herkulliset joulutortut ja jouluisen täytekakun.

Tuoreesta piparitaikinasta pyöräytät piparit ennätysajassa perheen pikkuleipureiden kanssa.

Leipomomyymälä palvelee joulun aikaan seuraavasti: ma - pe 19.-23.12. klo 8-16 (24.12.-26.12. suljettu) Jouluviikon kukkopäivä ti 20.12. Lämpimästi tervetuloa! Myymässä paljon joulutarjouksia! Yllätys arvontaa TO-PE!

Kun koko joulu ei kulu keittiössä häärien, jää aikaa tärkeimmälle: ehdit nauttia rakkaimpien seurasta ja todistaa lasten riemua aattoiltana.

Hyvää joulua allekirjoitus 2.jpg