Avaa valikko
slider-ulkokuva

Pielispakarin tarina

Kaikki alkoi vuonna 1992 kahden hengen kotileipomona. Karjalaiseen ruokakulttuuriin ja perinteiseen käsillä tekemisen taitoon nojaavaa toimintaamme on ohjannut noista päivistä alkaen palava kokeilunhalu sekä vahva usko omaan tekemiseemme. Meitä ajaa eteenpäin pyrkimys rikastaa ihmisten makumaailmaa päivittämällä karjalaista ruokaperinnettä ennakkoluulottomasti tämän päivän tarpeisiin, toiveisiin sekä elämäntyyleihin vastaaviksi herkuiksi.

Luomisen into, tarmokas asenne ja kyky kuunnella hyvän ruoan ystäviä on kantanut pitkälle. Tuotteemme ovat löytäneet yhä uusia ystäviä ja asiakaskuntamme on kasvanut johdonmukaisesti vuodesta sekä vuosikymmenestä toiseen. Tinkimätöntä työtä tuttujen ja tulevaisuuden perinneherkkujen parissa tekee jo yli 50 osaavaa, intohimolla työhönsä suhtautuvaa pielispakarilaista. Juuremme ovat Pielisen rannalla, katseemme kaukana horisontissa.